Oua umplute cu pate

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2013 | 34806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 lg mustar
  • 2 lg smantana
  • 120 g pate de pui ( sau porc )
  • piper
  • sare (daca mai trebuie)
  • 1 portie maioneza
  • smantana pentru gatit
  • sare
  • 1 lg zeama de lamaie
  • Decor :
  • frunze tocate de marar
  • piper
  • ardei rosu (sau gogosar murat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 . Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana ) Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.

Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]