Oua umplute cu pate Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 18151 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr
  • 6 oua mari fierte tari
  • 1 lingura de smantana grasa
  •  1 lingura de mustar clasic
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • Un varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate Bucegi:

 1. Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile. 

2. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata

3. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate Bucegi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca