Oua umplute cu ton

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 7399 vizualizari

 

la mine acasa eu sunt singura care mananca oua umplute si nu m-am complicat sa fac doar pt mine dar de data asta mi-au ramas cateva de la Pasti si m-am pus pe treaba...au iesit grozave..

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton de 80 gr
  • 1 lingurita capere
  • 2-3 linguri maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale tari si cand sunt reci le taiem in jumatate pe lungime si scoatem galbenusul.

Intr-un castronel punem tonul scurs de ulei,caperele,maioneza si galbenusurile si le facem ca o crema(potrivim de sare), apoi aceasta o punem in poche si umplem albusurile.

Decoram cu capere si lasam la frigider pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

puteti pune daca va place si putin patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]