Oua umplute in sos de maioneza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 7180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 10 oua
  • - 175 G cascaval
  • - 100 g sunca
  • - 1 galbenus crud
  • - 1 galbenus fiert
  • - ulei
  • - apa minerala
  • - o lingurita de mustar
  • - zeama de lamaie
  • - sare
  • - 1 legatura marar sau patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute in sos de maioneza:

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in lungime). Se scot galbenusurile, se amesteca cu putina maioneza, putin cascaval ras, putina sunca taiata cubulete. Fiecare jumatate de albus se umple cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-un vas.
Maioneza se face dintr-un galbenus fiert si unul crud. Se adauga ulei putin cate putin si se mixeaza. Se adauga zeama de lamaie, mustar si sare dupa gust. Cand maioneza este gata se adauga apa minerala atat cat sa se formeze o pasta de consistenta unei smantani mai subtiri.

Se rade restul de cascaval (se mai opreste putin pentru decor), se taie sunca cubulete si se incorporeaza in sosul de maioneza. Se amesteca bine si se rastoarna peste ouale umplute din vas.

Deasupra se rade cascavalul ramas si se orneaza cu verdeata.Se da la rece si se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in sos de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]