Oua umplute pe pat de maioneza

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2016 | 7408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  7 oua
  • 200 g ficatei de pui
  • 50 g unt
  • sare si piper dupa gust
  • maioneza de casa
  • masline pentru decor
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe pat de maioneza:

Se fierb ouale in apa cu sare (sarea ajuta ca sa le curatati mai usor de coaja si sa ramana intreg albusul).

Cand sunt fierte, se lasa la racit si apoi se taie fiecare ou in jumatate. Se scoate cu grija galbenusul de la fiecare jumatate de ou.

Ficateii se spala, se curata si se fierb. Cand sunt gata, se clatesc cu apa, si apoi se toaca - eu i-am maruntit la robotul de bucatarie.

Separat se amesteca cele 7 galbenusuri cu untul, cu ficateii tocati, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust - puteti face pasta la robotul de bucatarie sau cu mana, dar va dura putin mai mult. Trebuie sa rezulte un amestec omogen. Cu acest amestec se umple fiecare jumatate de albus.

Se orneaza cu masline - pentru ornat se pot folosi si frunze de patrunjel, ardei, gogosari - la alegere dupa preferinte.

Se pregateste maioneza, si cand este gata, se asaza frumos in platou, se uniformizeaza si apoi se asaza cu grija, ouale umplute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pe pat de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele de cartofi