Oua vopsite

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 7407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua,
  • vopsea de oua,
  • apa,
  • otet ,
  • frunze de patrunjel,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Pentru inceput vreau sa va spun ca numarul de oua folosite sunt  in functie de cat vrea fiecare.    

Pentru inceput spalam foarte bine ouale cu detergent, le clatim bine si apoi le punem la fiert in apa cu un pic de sare. Le lasam sa fiarba foarte bine pentru a deveni tari.

Separat incalzim o alta cantitate de apa care o adaugam peste fiecare culoare de vopsea in care adaugam cate 3 lingurite de otet. Eu am folosit 4 culori de vopsea. Asezam peste oua cate o frunza de patrunjel si bagam fiecare ou in ciorap si il legam bine si le adaugam in fiecare vopsea dupa preferinta.    

Le scoatem din apa vopsita si le lasam sa se usuce dupa care se scoate ciorapul si se ung cu ulei pentru a le da luciu. Le asezam frumos pe un platou si asteptam cuminti Invierea Domnului!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza sarata