Pachetele cu spanac si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2011 | 7480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj frantuzesc
  • 100 g spanac
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 4 lg ulei
  • 3 lg susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu spanac si ciuperci:

Calim ceapa in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate marunt si spanacul fiert si tocat; lasam pe foc pentru 2 minute.        

Aluatul il taiem in 15 dreptunghiuri si pe fiecare asezam putin din compozitia de mai sus formand pachetele ca si in imagini.        

Ungem cu ulei fiecare bucatica, presaram susan deasupra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt; dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite uriase umplute cu ciuperci