Pachetele de pui cu sunca si telemea

de vero_closca in Pui, 23 Iun 2010 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 8 felii sunca
  • 8 felii subtiri de telemea de vaca(sau bastonase de marimea unui deget mic)
  • condiment pt pui sau gratar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de pui cu sunca si telemea:

Pieptul se portioneaza in 8 felii ca pt snitel. Pe fiecare felie de piept se pune cate o felie de sunca si o bucatica de telemea,dupa care se indoaie pe mijloc (asa cum pliezi o foaie in doua), se presara cu condiment pt pui si se impatureste in folie de aluminiu.

Pachetelele astfel formate se tin pe tigaia grill  incinsa cate aprox 7 min pe fiecare parte. Sunt foarte bune cu salata de rosii!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de pui cu sunca si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini rulouri de post, cu dovleac

de RODIMUR 8

ieri la 22:27

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor