Pachetele din clatite umplute cu omleta

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2016 | 4574 vizualizari

 

''Clatite rumenite, cu dragoste pregatite''!

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 1 jumatate cana de faina
  • 1 cana de lapte
  • 1 jumatate lingurita de praf de copt
  • 10 gr unt topit
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 4 felii de sunca
  • cascaval ras
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din clatite umplute cu omleta:

Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam 1 ou cu laptele, putin piper si untul topit. Mixam bine.

Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Daca este prea groasa compozitia, atunci trebuie sa mai adaugam lapte. Ungem tigaia de clatite cu un sevetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in tigaie. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea cealalta. Mie mi-au iesit 6 clatite.  

Dupa ce am terminat de facut clatitele trebuie sa facem omleta. Tocam ceapa verde marunt si sunca feliute potrivite. Batem cele 6 oua cu putin patrunjel tocat si apoi adaugam sare si piper dupa gust. Calim ceapa si sunculita pana se inmoaie iar apoi adaugam oualele, Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Asezam o clatita intr-o farfurie adanca. Punem 2 linguri de omleta in clatita. Legam saculetii cu frunze de patrunjel.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din clatite umplute cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

CameliaR 1

12.02.2016, 22:12

Multumesc Andra!

mihaelar63 1

16.02.2016, 23:13

frunza verde patrunjel , ce o fi in sacu... tel ? ) - doar a sa a iesit rima

CameliaR 1

16.02.2016, 23:28

Super rima! Multumesc Miha!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini cakes cu branza si struguri