Paella cu fructe de mare

de Roda in Fructe de mare, 3 Mai 2009 | 32912 vizualizari

 

Ma incanta preparatele cu fructe de mare, in special salatele;de caracatita, de scoici,dar prepar si caracatita in vin, paella cu fructe de mare,fructe de mare in sos alb,mancare de melci,midii prajite etc.

 

INGREDIENTE

  • 500g.cocteil de fructe de mare congelate(creveti decorticati,calamar,caracatita),
  • 7 scoici,
  • 5 rosii,
  • 500g.orez,
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 l.supa de legume sau carne(din cubulet),
  • 1 lingurita de capere,
  • sare,
  • 1/2 varf de cutit de sofran,
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu fructe de mare:

1. Se dau rosiile prin mixer pentru a se obtine un suc gros.
2. Se fierb scoicile pana se desfac cochiliile (pot fi folosite si congelate).
3. Se scot fructele de mare din punga si se pun in apa clocotita, lasand sa dea un clocot. Se pun la scurs.
4. Se spala bine orezul, se scurge si se caleste in ulei pana devine sticlos. Se adauga sosul de rosii, supa de legume, ardeiul taiat cubulete, caperele, usturoiul pisat, sare, sofran si piper. Se lasa sa fiarba pana scade putin apa, se adauga fructele de mare si se mai lasa 5 minute pana orezul ramane bob cu bob. Inainte de servire, se pun scoicile.

Sursa foto: www.foodiechat.com

Video: cum sa pregatesti paella


Main Dish: How To Make Paella

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez negru cu scoici