Paine aperitiv

de sabiradu in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 6454 vizualizari

 

Am preparat o reteta de piine aperitiv foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita busuioc
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • piper mozaic
  • 200 g cascaval
  • 200 g salam
  • 100 g ardei gras rosu si verde
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 cana apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv:

Punem faina intr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa.

Lasam 5 minute sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele (busuiocul,chimenul ,verdeturile si piper daca va place ), oul si untul si framantam bine un aluat nelipicios.

Punem apa in functie de cat cere faina ,mie mi-a mai ramas putina in cana.

Lasam la dospit la cald si abur daca se poate.

Cand si-a dublat volumul, intindem aluatul, taiem 3 fasii si punem pe una salam cubulete, pe cealalta cascavalul si pe a treia ardeiul gras.

Rasucim aluatul si apoi il impletim. Punem in tava si mai lasam la crescut cca 20 minute.

Dam la cuptor pana se rumeneste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor