Paine cu ceapa si marar

de leoflori in Piine, 25 Iun 2009 | 6764 vizualizari

 

Pufoasa si gustoasa. Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu crema de branza...mmm, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o paine de 1 kg: 2 Linguri ulei masline 330 ml. apa 1 1/2 lingurita sare 1 Lingura zahar 2 Linguri lapte praf 605 gr. faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule 2 Linguri ceapa verde deshidratata 1 1/2 lingurita marar uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si marar:

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute.

Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]