Paine de secara

de Michelle in Piine, 15 Ian 2010 | 8166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina alba 300 gr
  • faina neagra 200 gr
  • faina de secara 100 gr
  • apa
  • drojdie un cub
  • sare
  • 50 gr unt
  • 5 lg ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara:


Amestecam fainile cu sarea,se adauga drojdia dospita,apa cat cuprinde(adik pana se face un aluat elastic nelipicios)adaugam si uleiul,framantam si lasam la dospit.Intindem aluatul si il ungem cu unt,apoi il facem sul si il taiem fasi

Capetele le unim si le punem in mijlocul tavi,apoi una cate una din fasiile ce am taiat,ungem cu putin unt presaram seminte de care dorim si lasam la dospit.coacem la foc potrivit cca 40 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

Michelle 1

16.01.2010, 00:13

thanx

rivka 1

19.01.2010, 20:26

Sylvia 1

25.01.2010, 11:51

Excelent arata, felicitari. si eu fac paine de casa f des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]