Paine Dukan cu tarate de ovaz

de LC in Piine, 29 Apr 2013 | 22771 vizualizari

 

Sursa de inspiratie: http://www.lauraadamache.ro/2012/07/paine-dukan-cu-tarate-de-ovaz.html

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri tarate de ovaz
  • 6 linguri tarate de grau
  • 2 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • o cutie crema de branza 0.1% grasime Delaco
  • un plic praf de copt
  • un varf bicarbonat
  • sare, oregano, busuioc
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Dukan cu tarate de ovaz:

Mixam galbenusurile cu albusurile pana se deschide la culoare si isi tripleaza volumul.

2-3 linguri din amestecul obtinut le vom pune intr-un bol deoparte.

Incorporam peste compozitia de oua taratele de ovaz si de grau si amestecam cu grija.

Amestecam crema de branza cu cele 3 linguri de oua .

Compozitia obtinuta o vom turna peste tarate.

La final adaugam praful de copt si bicarbonatul pe care le-am cernut.

Udam foaia de copt si o stoarcem bine si o asezam in tava de chec. Turnam compozitia si nivelam. Adaugam putin susan si introducem tava la cuptor pentru 30-35 minute. ( testam cu scobitoarea cel mai sigur).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

O scoatem din forma cat este calda si indepartam hartia de copt. O asezam pe un gratar, cu partea inferioara in sus si o lasam sa se raceasca.

2

Dupa ce s-a racit complet, o putem taia.

3

Poate fi pastrata pana la 4 zile in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Dukan cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine spaniola - Pan de Horno