Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 5054 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friganele, mic dejun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat ca pentru omleta
Se da painea prin ou si se prajeste in ulei
inainte de a se da paine prin ou se poate inmuia si in lapte
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de Miha 9
Bunica 1
Un mic dejun satios!
Rocsi 1
Alexandra Burz 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de oanapl 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 18:32
la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
pe 28.03 la 15:53
pe 28.03 la 13:17
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
de laura_n 7
Rocsi
oanapl
alba_zori 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ElenaGhivnici 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!