Paine margareta

de Lau in Piine, 14 Mar 2011 | 4666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 g drojdie
  • seminte de susan si mac
  • 1 lingura margarina
  • 4 linguri ulei
  • apa pentru framantat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine margareta:

se pune faina intr-un lighean se face o gaura, se adauga zaharul, sarea, drojdia, margarina, uleiul. Se amesteca cu o lingura de faina si se lasa 15 min sa faca basici, dupa care se framanta un aluat care nu se lipeste de maini. Se lasa coca o ora pana isi dubleaza volumul, dupa care ungem o tava cu ulei si formam chifle  pe care le asezam in forma de margareta. Se unge cu oul batut cu un pic de zahar, se presara seminte de susan si mac si se da la cuptor pana se rumeneste

Cand este gata se unge cu un pic de apa, cand este calda,se pune un ceolofan si se acopera cu un prosop

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine margareta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si unt