Paine umpluta

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 6912 vizualizari

 

Ce faceti cind aveti musafiri la ceas tarziu ?............va spun eu paine umpluta:)))

 

INGREDIENTE

  • o paine fie franzela ,fie la tava .....
  • 200 gr cascaval(in reteta originala era mozzarella dar seara tarziu cine merge sa cumpere....:))   
  • 100 gr maioneza
  • crema de branza 2 linguri
  • 2 cubulete branza topita
  • putina ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate cutie de porumb fiert
  • jumatate ceapa rosie caramelizata
  • ceva unt cam 60 gr
  • o lingurita oregano uscat
  • un praf piper ,sare nu am mai pus branza fiind sarata
  • 2 oua(din care preparam o omleta)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Se topeste untul la microunde ,usturoiul se face pasta apoi il amestecam ca o maioneza cu untul topit.ceapa rosie se caramelizeaza intr-o lingura de ulei,ceapa verde se taie marunt.amestecam apoi toate ingredientele .paine se taie si se scobeste de miez,apoi se umple cu amestecul de banza si se da la cuptor 250 grade pina se rumeneste.Preparam o omleta din cele 2 oua o scoatem pe fund si o taiem fasii pe care le vom aseza pe paine la servire....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de branza