Paine umpluta

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 7065 vizualizari

 

Ce faceti cind aveti musafiri la ceas tarziu ?............va spun eu paine umpluta:)))

 

INGREDIENTE

  • o paine fie franzela ,fie la tava .....
  • 200 gr cascaval(in reteta originala era mozzarella dar seara tarziu cine merge sa cumpere....:))   
  • 100 gr maioneza
  • crema de branza 2 linguri
  • 2 cubulete branza topita
  • putina ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate cutie de porumb fiert
  • jumatate ceapa rosie caramelizata
  • ceva unt cam 60 gr
  • o lingurita oregano uscat
  • un praf piper ,sare nu am mai pus branza fiind sarata
  • 2 oua(din care preparam o omleta)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Se topeste untul la microunde ,usturoiul se face pasta apoi il amestecam ca o maioneza cu untul topit.ceapa rosie se caramelizeaza intr-o lingura de ulei,ceapa verde se taie marunt.amestecam apoi toate ingredientele .paine se taie si se scobeste de miez,apoi se umple cu amestecul de banza si se da la cuptor 250 grade pina se rumeneste.Preparam o omleta din cele 2 oua o scoatem pe fund si o taiem fasii pe care le vom aseza pe paine la servire....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din cartofi si branza