Pak choi cu creveti si taitei

de dantes in Fructe de mare, 9 Feb 2017 | 5641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pak choi
  • 300 g creveti prefierti
  • 200 g taietei
  • 150 g unt
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu creveti si taitei:

Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam  sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit restul de unt, calim  3 catei de usturoi pe care ii scoatem si adaugam crevetii si ii lasam la prajit 3-5 minute, pana isi schimba culoarea. Taiteii ii fierbem in apa cu sare, circa 6 minute, apoi ii scurgem de apa. In tigaia cu pak choi, punem crevetii, apoi taiteii ii amestecam si condimentam dupa gust. Se consuma cald.

TIPS-URI

1

pak choi

2

creveti

3

taitei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu creveti si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]