Palarioare de ciuperci umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 3660 vizualizari

 

Revin cu forte noi dupa un mini-concediu la Baile Felix...
Foarte bune si rapid de facut aceste palarioare de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • branza sau cascaval
  • sare, piper
  • ciuperci (palarioare doar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palarioare de ciuperci umplute:

Preparare Palarioare de ciuperci umplute:

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine. Branza aceasta le-a dat o savoare aparte deosebit de buna! Voi puneti ce branza sau cascaval aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palarioare de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

16.08.2011, 21:34

va multumesc, dragelor!

Bunica 1

16.08.2011, 22:42

Am ajuns tarziu......sunt sigura ca n-au mai ramas , .....dar mai gasesc eu ceva....acolo

adry88 1

18.08.2011, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute