Palmierii lui KAMY

de dentistutza in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 4706 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/kamy/-am facut si eu cu foarte mici modificari...foarte buni!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foetaj decongelata
  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 50 gr. unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii lui KAMY:

Am urmat metoda lui Kamy: pe foaia unsa cu unt topit am presarat amestecul de zahar. Am inceput sa indoi laturile, am acoperit iar sectiunea  "alba" cu zahar, am intins un pic cu sucitorul si tot asa pana am ajuns cu marginile cap-la-cap. Le-am suprapus apasand bine, am taiat felii de 2 cm. latime si le-am copt in tava pe hartie de copt unsa cu putin ulei. Le-am intors cand s-au rumenit frumos, le-am mai lasat putin la foc bland si apoi le-am lasat sa se racoreasca in tava.

Grozave au fost, multumiri Kamy.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii lui KAMY" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)