Pancove din aluat de paine

de mirela0911 in Mancaruri de post, 30 Aug 2011 | 11336 vizualizari

 

Si pentru ca mi-a ramas aluat de la rulada cu branza, am zis sa fac cateva pancove, foarte bune pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina alba
  • 20g drojdie proaspata
  • sare
  • apa cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove din aluat de paine:

Se face un aluat din faina, sare, drojdie si apa, se framanta pana obtinem un aluat omogen si elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-o cratita se pune ulei la incins. Cu mana umeda rupem din aluat o bucatica si o intindem cu mana tragand de capete si invartind aluatul in mana. Se pune in uleiul incins si se prajeste pe o parte si pe cealalta.

Se scot pe servetele pentru a lua surplusul de ulei. Se servesc caldute cu gem, zahar, miere, cu ce doriti. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove din aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]