Pandispan cu branza

de adry88 in Dulciuri, 9 Mai 2013 | 7271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 linguri de lapte
  • 10 linguri ulei
  • 1;1/2 cani de faina
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 300 g branza
  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza:

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin,adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura  si nivelam.

Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

branza s-a lasat la fund in timpul coacerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandişpan genovez