Tava (23*31 cm) o ungem cu unt si o tapetam cu biscuitii sfaramati (eu i-am sfaramat cu robotul de bucatarie), apoi asezam jumatati de casie cu miezul in sus; in fiecare jumatate de caisa punem putin unt ; cine doreste prajitura mai dulce poate sa puna pe fiecare caise cate o lingurita de zahar.
Peste caise turnam blatul : mixam cele 4 oua spuma, adaugam zaharul mixand in continuare, apoi uleiul treptat, iar la sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt .
Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana se coace; dupa ce am scos tava , o lasam sa se raceasca , apoi o raturnam pe un platou si o taiem sub ce forma dorim. Eu am ales sa o tai sub forma de romburi.
Aceasta prajitura se mai poate face cu mere: 6 mere mari le dam pe razatoare , le asezam peste biscuiti; deasupra lor presaram zahar si scortisoara, apoi blatul si dam la cuptor.