Pandispan cu cirese si capsuni

de Criss in Prajituri, 29 Mai 2014 | 6494 vizualizari

 

O reteta de sezon, simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua (ar fi fost suficiente 5, sau ar fi mers o tava mai mare)
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf copt
  • 1 lingura ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • cirese, capsuni (merge si mai bine cu visine sau caise)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si capsuni:

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul si vanilia si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi galbenusurile, uleiul, coaja rasa de lamaie si in final, amestecand usor cu lingura, faina si praful de copt.

Se toarna compozitia in tava de tort tapetata cu hartie de copt, se adauga ciresele fara samburi, capsunile si se coace prajitura pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar si se serveste alaturi de o ceasca de cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]