Pandispan cu fructe

de getix in Prajituri, 24 Iun 2012 | 9643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ouă,
  • 7 linguri zahăr,
  • 7 linguri făină,
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apă minerală sau sifon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Se separă galbenuşurile de albuş. Gălbenuşurile se bat  bine cu zahărul, uleiul şi apa minerală până îşi dubleză volumul şi devine ca o cremă. Gălbenuşurile se bat spumă apoi se amestecă cu  crema de galbenuşuri. Se pune şi făina şi se amestecă uşor. Se  îmbracă tava cu hârtie de copt, se pune compoziţia, apoi fructele (eu am folosit vişini si caise).Se introduce la cuptor pentru 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

getix 1

25.06.2012, 09:38

multumesc fetelor si nouă ne place foarte mult .... ...rapid, simplu, dar bun

Poliana 1

26.06.2012, 08:42

Foarte buna prajiturica asta!

getix 1

08.05.2013, 17:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]