Pandispan cu mere si frisca

de Teo in Prajituri, 28 Noi 2009 | 17651 vizualizari

 

un desert racoritor....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • 1.5 kg mere
  • 1 praf de scortisoara
  • 250 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere si frisca:

Se bat ouala cu zaharul, se adauga faina, praful de copt, coaja de lamaie si la sfarsit uleiul. Se tapeteaza tava si se asaza compozitia. Deasupra se razuie merele peste care se imprastie 1 lingura de zahar si se adauga praful de scortisoara. Se da la cuptorul incins pentru 30 min. Dupa ce se raceste se intinde frisca batuta si se rade ciocolata/nuca prajita. 

Se da la rece si se taie dupa 1 ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar