Pandispan cu nuca si cacao

de Lily_Musat in Prajituri, 4 Feb 2011 | 29244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame zahar
  • 8 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de faina
  • 1 lingurita de cacao
  • 200 grame nuci tocate marunt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nuca si cacao:

Batem cu mixerul albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, dupa ce devine mai vascoasa compozitia adaugam galbenusurile, uleiul si faina. Continuam sa mixam pana se amesteca bine ingredientele. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitia obtinuta in tava iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si o punem in mijloc, dupa care punem nucile pe deasupra si bagam tava la cuptor, pe care l-am incins in prealabil la 200 grade, pentru cca-40-50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta