Pandispan cu visine

de miremirc in Prajituri, 16 Iun 2011 | 38184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 g zahar
  • un praf sare
  • 3 lg zahar
  • 8 lg ulei
  • 10 lg apa fiarta
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 500 g visine proaspete
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

 Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, apoi incorporam uleiul pe rand, lingura cu lingura, apa clocotita tot pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, tot treptat (folosim mixerul).

 Albusurile le mixam spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam cele 3 linguri de zahar mixand in continuare pana se topeste zaharul; albusurile batute spuma tare se adauga peste crema de galbenusuri, amestecand de jos in sus cu ajutorul unei linguri.

  Compozitia obtinuta o turnam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar deasupra asezam visinele spalate si curatate de samburi.

  Dam tava (25*35 cm) la cuptor pentru cca 45 minute (atat a stat la mine in cuptor pana s-a copt, dar verificati cu scobitoarea mai bine).

 Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra.

Pufoasa, "picanta", delicioasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine 2