Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina.
Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat din nou. Am taiat un capac la panettone, cu un cutit am decupat partea pe care am scos-o cu ajutorul unei linguri. Am obtinut astfel partea de jos si peretii minitortului. Jumatate din crema de branza am turnat-o in carapacea de panettone. Am lasat la congelator panetonele pana cand am pregatit a doua crema.
Am curatat de coaja fructele kaki, le-am feliat si le-am mixat cu restul de gelatina. Fructele kaki au fost foarte dulci si nu am considerat necesar sa mai indulcesc aceasta crema. Jumatate din crema de kaki am pus-o cu lingura deasupra cremei de branza. Am pus si restul de crema de branza peste cea de fruct si la final restul de crema de kaki. Am asezat deasupra cremei capacul de panettone si am presat usor. Am lasat la frigider peste noapte.