Panettone cu crema de branza si fruct kaki

de alldaycooking in Prajituri, 1 Noi 2011 | 12033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 iaurt grecesc (10% grasime)
  • 2 fructe kaki
  • 3 linguri de miere
  • 15 gr gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone cu crema de branza si fruct kaki:

Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina.

Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat din nou. Am taiat un capac la panettone, cu un cutit am decupat partea pe care am scos-o cu ajutorul unei linguri. Am obtinut astfel partea de jos si peretii minitortului. Jumatate din crema de branza am turnat-o in carapacea de panettone. Am lasat la congelator panetonele pana cand am pregatit a doua crema. 

Am curatat de coaja fructele kaki, le-am feliat si le-am mixat cu restul de gelatina.  Fructele kaki au fost foarte dulci si nu am considerat necesar sa mai indulcesc aceasta crema. Jumatate din crema de kaki am pus-o cu lingura deasupra cremei de branza. Am pus si restul de crema de branza peste cea de fruct si la final restul de crema de kaki. Am asezat deasupra cremei capacul de panettone si am presat usor. Am lasat la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone cu crema de branza si fruct kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta - Reteta delicioasa pentru un desert rafinat si racoritor