Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor

de Bya Ralu in Pangasius, 25 Ian 2016 | 5454 vizualizari

 

Puteti folosi orice file de peste doriti, e super super bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 100 g ciuperci felii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor:

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte.

Se scot pe o farfurie iar in tigaia folosita punem ciuperciile, mai adaugam ulei de masline, punem cateii de usturoi si lasam sa se caleasca bine.

Dupa ce s-au calit ciuperciile si a scazut zeama punem smantana si putina apa si lasam cateva minute pe foc.

Luam o tava de unica folosinta sau de ceramica punem sosul de ciuperci cu smantana si deasupra punem bucatiile de pangasius.

Se lasa cam 15 minute la cuptor.

Se serveste cald cu garnitura de legume sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

26.01.2016, 18:03

sebirizescu 1

26.01.2016, 22:09

bun bun!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu mazare si branza