Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor

de Bya Ralu in Pangasius, 25 Ian 2016 | 5801 vizualizari

 

Puteti folosi orice file de peste doriti, e super super bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 100 g ciuperci felii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor:

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte.

Se scot pe o farfurie iar in tigaia folosita punem ciuperciile, mai adaugam ulei de masline, punem cateii de usturoi si lasam sa se caleasca bine.

Dupa ce s-au calit ciuperciile si a scazut zeama punem smantana si putina apa si lasam cateva minute pe foc.

Luam o tava de unica folosinta sau de ceramica punem sosul de ciuperci cu smantana si deasupra punem bucatiile de pangasius.

Se lasa cam 15 minute la cuptor.

Se serveste cald cu garnitura de legume sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]