Panini Napoletani

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 5174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 100 ml apa calda
  • 150 ml lapte cald
  • 100 g unt
  • 30 g branza rasa
  • 1 cubulet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 ou plus 3 linguri lapte pentru uns
  • Umplutura:
  • cartofi prajiti
  • 4 cremwursti potriviti
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini Napoletani:

Se dizolva drojdia in lapte. Intr-un bol mai mare se pune faina, branza rasa, untul, sarea si piperul. In mijloc se face o gaura in care se toarna laptele si drojdia. Se incepe framantarea adaugandu-se putin cate putin din apa calda pana cand iese un aluat nelipicios. Se lasa 2 ore la crescut, dupa care se intinde, se taie in forme dreptunghiulare potrivite ca marime, se umplu si se ruleaza. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem bine cu oul amestecat cu 3 linguri de lapte si le dam la cuptorul preincalzit 180° pt 25-30 minute, pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot umple cu orice va place :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Napoletani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor