Panna cotta

de FLORYAVRAM in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 4372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • 8 gr gelatina
  • 100 gr zahar
  • 1 pastaie de vanilie            
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Intai  punem gelatina  la inmuiat in apa rece cateva minute. Apoi, intr-o craticioara punem frisca lichida, laptele, zaharul si pastaia de vanilie taiata in jumatate, la foc mic pana se incalzesc bine (nu trebuie sa fiarba). Luam de pe foc si punem gelatina stoarsa bine de apa si amestecam continuu pana se topeste in totalitate.

Scoatem pastaia de vanilie si turnam compozitia in forme(cupe,paharute,...).

Lasam 2 ore la rece,apoi rasturnam pe o farfuriuta.Pentru a se dezlipi mai usor scufundam formele in apa calda cateva minute.Decoram cu sos de ciocolata sau...dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]