Panna - cotta

de JulyCris in Prajituri, 13 Ian 2014 | 5146 vizualizari

 

Am facut prima data acest minunat desert dupa ziua fiica-mii. Cu niste frisca ramasa,m-am gandit la o intrebuintare. Am pus mana pe caietelul cu retete si...i-am gasit.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte rece
  • 100 gr zahar
  • 1 plic gelatina
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna - cotta:

Se pune gelatina sa se dizolve in laptele rece cca 5 minute.Intre timp se pune frisca cu zaharul pe foc. Nu se fierb! Cand da semne ca incepe sa fiarba,se toarna gelatina cu laptele. Se amesteca bine si se ia de pe foc.Se pune vanilia dupa gust si se toarna in forme de silicon.Se dau la rece pt cel putin 2 ore inainte de servire. Se rastoarna si se orneaza cu topping de caramel,fructe de padure,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna - cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]