Panna cotta cu ciocolata

de Oana in Prajituri, 21 Feb 2010 | 5529 vizualizari

 

Reteta by Miha

 

INGREDIENTE

  • 450 ml smantana lichida grasa
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina (10g)
  • Topping:
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 ml smantana lichida
  • ciocolata rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Acelasi mod de pregatire ca la panna cotta cu capsuni

La final se topeste ciocolata cu smantana, apoi se lasa la racit si se toarna deasupra. Se presara deasupra ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

22.02.2010, 15:30

Buni, steluta asta a fost a lui Vlad, el a vrut cu ciocolata , am luat si eu cateva gurite de la el, dar am declarat ca merge perfect cu sos de capsuni Mi-a zis azi ca inimioara cu capsuni a mancat-o tati pentru ca e indragostit de mine

Irina 1

22.02.2010, 23:23

Si Stef ce a papat?

babi5 1

05.06.2013, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cosulete din ciocolata in forma de inimioare, umplute cu crema si capsuni