Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis

de RuxyRux in Prajituri, 28 Noi 2010 | 4575 vizualizari

 

O delicatesa numai buna de savurat duminica seara...

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie

  sosul:

  • zeama de la o portocala
  • doua nectarine taiate felii
  • o cutiuta de physalis
  • vanilie
  • 50 gr zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis:

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta

2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine

3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.

 Sosul:

Puneti zeama de la o portocala in ibric, adaugati zaharul si vanilia si dati un clocot scurt. Puneti fructele, nectarinele feliate si physalis si apoi cand este caldut serviti peste panna cotta...o bunatate aromata si foaaaarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca si mere