Papanasi cu Mousse au chocolat

de mamaieelena in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 4147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.branza de vaci
  • 2 galbenusuri
  • 1 albus
  • 425 gr.faina
  • un varf de cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 5 gr.bicarbonat
  • ulei pt prajit
  • 250ml.frisca de batut
  • Mousson au chocolat de la dr.Oetker 1 cutie
  • miere de albine amestecata cu nuca pisata(decor)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu Mousse au chocolat:

Se pregatesc toate produsele astfel:intr-un castron se pun galbenusurile ,branza de vaci,coaja de lamaie rasa,sarea,zaharul vanilat si separat albusul se face spuma cu mixerul dupa care incorporam faina in care am pus bicarbonatul cu ingredientele din castron(se framanta cu mana) obtinanadu-se un aluat destul de consistent apoi se incorporeaza si albusul spuma.

Acum pregatim tigaia in care am pus uleiul pt prajit papanasii .Dupa ce sunt prajiti se scot pe hartie prosop.

Punem intr-un vas frisca lichida impreuna cu praful de mousse si-l batem cu mixerul pana se obtine crema .  Se ajeaza pe o farfurie 3 buc. de papanasi cu 1-2 linguri de miere amestecata cu nuca pisata si crema de mousse au chocolat.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu Mousse au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vargabelles (vorgobeles)