Papara cu flori Benedict

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2012 | 3723 vizualizari

 

M-am inspirat dupa ouale Benedict,pentru ca imi place foarte mult,am inlocuit ouale in camasa cu papara din flori de dovlecei,a iesit o minunatie,foarte buna,va prezint ideea mea,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de chifla
  • doua felii de bacon
  • flori de dovlecei fierti
  • un ou
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
  • sos olandez
  • o rosie mica
  • frunzulite proaspete de busuioc

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu flori Benedict:

Simplu si rapid.

Punem florile curatate la fiert, apoi le scoatem cu o paleta, le punem intr-o tigaie incapatoare si cu un ou amestecam bine. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare, nucsoara, piper. Pregatim si baconul intr-o tigaie cateva minute pana se inroseste bine. Punem si jumatate de chifla intr-o alta tigaie cu gratar si lasam la incalzit cateva minute.

Asezam in farfurie chifla incalzita bine, apoi feliile de bacon, apoi papara de flori de dovlecei, maioneza sau sos olandez, facut dintr-un galbenus de ou amestecat pe bain marie cu ulei de floarea soarelui, smantana sau unt, sare, piper, nucsoara si maioneza o lingurita. Devine o crema foarte gustoasa. O rosie mica ca ornament si frunze de busuioc.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu flori Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de somon afumat si branza