Papricas de hribi

de diaconta in Mancaruri de legume, 27 Sep 2010 | 14408 vizualizari

 

Tare ne mai place papricasul cu ciuperci si mamaliguta.preferati sunt galbiorii,dar acum mi s-a facut pofta de hribe,proaspete si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr hribi
  • lapte
  • 4-5 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • sare,boia,vegeta
  • ulei
  • verdeata
  • carnati afumati
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de hribi:

Hribele se spala si se taie felioare(noi de preferam mai mici pentru mancarica asta).

Se pun la prajit intr-oi cratita cu putin ulei,se amesteca si se lasa pana cand scade toata apa lasata.Se pune putina boia,sare si vegeta,cateva felioare de carnati afumat si se pune apa cat sa le acopere.

Se lasa sa fiarba cam 20 de minute.

Intre timp se amesteca faina cu putin lapte,avand grija sa nu se faca cocoloase.Se mai adauga lapte cat sa fie destul de subtire sa se poata turna peste hribe,

Se adauga smantana si apoi lapte daca mai este nevoie,sa nu fie prea groasa.

Se pune verdeata.

Din faina de malai se face o mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

DIANA B 1

03.10.2010, 10:20

Si eu am facuuut , un pic diferita si i-am zis ciulama ( ca-n Moldova ) , f buna a iesit , mai vreau , da' nu mai gasesc hribi pe piata
5 FURCI , CLAUDIA !

elena1988 1

11.02.2011, 20:22

adry88 1

30.05.2011, 20:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei