"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Pulpele de pui se cresteaza, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza cu ierburi si boia de la delikat.
Se pun intr-o craticioara in ulei de masline la rumenit, pe ambele parti.
Ceapa se toaca marunt si se adauga peste pulpele de pui.
Se acopera cu apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba, se adauga si morcovul taiat rondele.
Cand e aproape gata, se adauga prazul taiat rondele, se completeaza cu apa daca este nevoie.
Intr-o farfurie se amesteca bine 2 oua, cu sare si piper si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa de galuste.
Cu o lingura umezita formam galustele si le punem in sos.
Dupa circa 10 minute se opreste focul, se presara marar proaspat tocat marunt.
Pofta buna!