Parfe de cacao

de Maria68 in Dulciuri, 30 Apr 2012 | 5829 vizualizari

 

Putem spune ca suntem in plina vara, cu caldura de afara! Pentru caldura excesiva de afara, acest parfe are un efect minune!!!!Va puteti convinge,incercandu-l.

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 250 ml lapte
  • 150gr. zahar pudra
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri cacao,
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 500 gr. frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de cacao:

Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si cacaoa, apoi laptele cate putin. Se pune vasul pe foc mic ,amestecand mereu pana ce compoziti se ingroasa putin. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune la gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parfe de capsuni