Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 18632 vizualizari

 

Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun este o variantă delicioasă și simplă a clasicului parizer, care este un mezel foarte popular în multe țări europene. Preparat prin prăjirea feliilor de parizer acoperite cu un strat crocant de pesmet sau făină, parizerul pane este o mâncare rapidă și gustoasă, perfectă pentru prânzuri rapide sau cine lejere.
Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun
  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun:

Cum se prepara Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde . Recomandam si paste cu parizer, chec aperitiv sau parizer de casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Saratele