Parjoale

de dentistutza in Porc, 20 Noi 2010 | 9076 vizualizari

 

Clasic ! Cui nu-i plac???

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa porc tocata
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 legatura marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa si mararul se dau la blender impreuna. Se amesteca toate ingredientele, se potriveste compozitia de gust si se formeaza parjoale cu mana umeda. Se tavalesc prin faina, se scutura excesul si se prajesc in ulei de palmier la foc f. moderat pana sunt patrunse. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bun cha