Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

de MIUTA in Porc, 12 Noi 2011 | 42513 vizualizari

 

 Parjoalele de porc reprezinta un preparat gustos savurat de generatii intregi. Aceste chiftele suculente si aromate sunt perfecte pentru orice masa, oferind un gust autentic si satisfacator. Prepararea lor este simpla, dar rezultatul este intotdeauna impresionant, fiind apreciate atat de cei mici, cat si de adulti
Pentru aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, ceapa, cartof, usturoi, pesmet, oua, verdeata.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa:

Iata cum se prepara aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

Se pune peste carnea tocata,ceapa si cartoful dat pe razatoarea fina.

Se adauga pesmetul imuiat in apa.

Se pune usturoiul pisat,ouale,marar si patrunjel verde tocat.

Se adauga sare si piper dupa gust.Se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Se formeaza cu mana chiftele mai mari si se rumenesc in uleiul fierbinte.

Noi le-am servit alaturi de varza murata calita.

Incearca si reteta de Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii, foarte gustoase pe care le poti savura alaturi de niste Castraveti murati sau cu o Salata de muraturi foarte gustoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti cu cartofi natur