Parjoale cu porumb si sunca

de Oana in Mancare copii, 17 Feb 2013 | 9862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 1 cutie mica de porumb
  • 150 g sunca de curcan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu porumb si sunca:

Intr=un castron se amesteca cu telul faina cu laptele si ouale, pana se obtine un aluat grosut, ca pentru clatite. Se adauga boabele de porumb scurse bine, sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune din compozitie cu lingura. Se intorc parjolutele pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie. 

Se servesc calde sau reci, sunt excelente, iar copiii mei au fost mega incantati de ele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu porumb si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Soricei de cartofi