Parjoale cu porumb si sunca

de Oana in Mancare copii, 17 Feb 2013 | 10372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 1 cutie mica de porumb
  • 150 g sunca de curcan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu porumb si sunca:

Intr=un castron se amesteca cu telul faina cu laptele si ouale, pana se obtine un aluat grosut, ca pentru clatite. Se adauga boabele de porumb scurse bine, sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune din compozitie cu lingura. Se intorc parjolutele pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie. 

Se servesc calde sau reci, sunt excelente, iar copiii mei au fost mega incantati de ele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu porumb si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Egg muffins sau mini omlete pentru mic dejun