Parjoale de legume si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2016 | 12746 vizualizari

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

30.09.2016, 23:41

Gurita multumesc frumoaso

Catalina L 1

01.10.2016, 19:07

chiar bune tare

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 15:31

RuxyRux 1

03.10.2016, 20:59

Multumesc Cata!

RuxyRux 1

03.10.2016, 20:59

Multumesc Noi

diaconta 1

03.10.2016, 21:12

Chiar te lingi pe degete

RuxyRux 1

04.10.2016, 00:16

Multumesc Diuta scumpa!

SilvanaArdelean 1

04.10.2016, 16:14

Buna,

Ce fel de branza trebuie sa folosesc?

RuxyRux 1

04.10.2016, 17:48

Buna Silvana, eu am folosit telemea cremoasa la cutie President, dar desigur poti folosi orice fel de branza iti place!

dantes 1

09.10.2016, 07:34

Bune!

Rahela Velicu 1

09.10.2016, 20:53

RuxyRux 1

21.10.2016, 22:48

Multumesc!

Ancutsa 1

18.01.2018, 12:54

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei si cartofi reteta pas cu pas