Parjoale de pui cu sos de rosii

de Mariuka in Pui, 7 Dec 2011 | 14442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru parjoale:
  • 1kg carne de pui;
  • 2 oua;
  • 5 felii de paine;
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • o mana de faina de grau
  • Pentru sos:
  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri faina de grau;
  • 250 ml suc de rosii;
  • 250 ml apa;
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de pui cu sos de rosii:

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei.

Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos.

Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din piept de pui cu sos