Parjoale delicioase

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 12636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg de carte tocata din vita cu porc
  • 150 gr de paine uscata
  • 80 ml lapte
  • 2 oua
  • Putina sare
  • Piper negru macinat
  • marar uscat
  • 100 gr de ciuperci
  • 80 gr de cascaval dat prin razatoare
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale delicioase:

Carnea tocata se toarna intr.-un vas mai mare .
Painea uscata se pune la inmuiat in lapte, si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si mararaul. Se adauga ouale amestecate in prealabil cu o furculita .

Toata masa se amesteca bine si incepem sa batem foarte bine si foarte mult cu palmele in compozitia de carne tocata, pina primim o masa uniforma. Se vede in taietura pe foto.
In timpul cind batem bine masa de carne, mainele le ungem, din cind in cind, cu ulei.

Vasul cu masa tocata il lasam sa se odihneasca cca 30 minute in frigider.
Dupa aceia rupem cite o bucata cam de 100-130 gr , atent, din masa de carne tocata si formam niste bilute, ca apoi cind le turtim intre palme sa primim
parjpoale de forma rotunda, cu inaltimea de 2 cm . Toate parjoalele formate le aranjam pe un fund de lemn sau de plastic , uns cu ulei, si le lasam , undeva 30 minute.

Intre timp incalzim cuptorul pina la temperatura de 200 C.

Aranjam parjoalele pe o tava de la cuptor si le coacem in cuptor 10 minute, le scoatem din cuptor , adaugam ciupercutele marinate sau coapte amestecate cu jumatate din cascavalul ras, presuram restul de cascaval deasupra lor si le mai coacem in cuptor 7 minute.

Parjoalele se primesc foarte suculente si gustoase deaceia si le-am pus denumirea de parjoale delicioase. Sint la fel de gustoase si calde, si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

24.05.2010, 09:32

ce bine arata.... nu ne-ai mai incantat cam de mult cu bunatati de-ale tale.... bine ai revenit...

Rocsi 1

24.05.2010, 10:20

ce apetisante

nadina73 1

24.05.2010, 23:38

ce bine arata 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shepherds Pie