Pârjoale moldoveneşti

de ionix in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 10831 vizualizari

 

văzute în curtea mătuşei Viorica şi am executat la Bucureşti...

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc mai grăsuţă
  • 400 g pulpă de mânzat
  • un cartof
  • o ceapă
  • 6-7 căţei de usturoi
  • sare, piper
  • două ouă
  • făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pârjoale moldoveneşti:

Carnea de porc şi de mânzat se dau pe maşina de tocat şi se amestecă bine. Cartoful se dă pe răzătoare, pe ochiurile mici, şi se scurge bine de apă. Ceapa se dă pe răzătoare, tot pe ochiurile mici, şi se scurge de apă. Usturoiul se pisează mărunt.

Amestecam bine următoarele: carnea, ceapa, cartoful, usturoiul, ouăle, sarea şi piperul.

Modelăm chiftelele şi le tăvălim prin făină, le bătătorim bine. Se prăjesc în ulei bine încins iar apoi se pun la scurs pe nişte şerveţele.

Se servesc atât calde cât şi reci.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

puteţi adăuga şi verdeţuri... eu am făcut cum le-a făcut mătuşa mea :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pârjoale moldoveneşti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse