Parjoale moldovenesti

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2011 | 125595 vizualizari

 

La noi in Moldova facem des parjoale (piftele)....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 300 g carne porc
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • un miez de paine inmuiat in lapte
  • o capatana usturoi
  • marar, patrunjel
  • sare, piper, cimbru
  • faina 
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Carnea se toaca. Ceapa si morcovul tocate marunt se trag in tigaie in putin ulei pana se inmoaie. Se pun apoi peste carne. Se adauga mujdeiul de usturoi, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, ouale batute, verdeata tocata, cimbru uscat dupa gust, sare si piper. Se formeaza gramajoare de carne care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute si ardei umpluti.