Parmigiana cu dovlecei

de iuliandu in Lasagna, 3 Oct 2012 | 6656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3-4 foi de lasagna
  • cascaval dulce
  • faina alba
  • 4 rosii
  • parmigiano
  • sare,piper
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu dovlecei:

Taiem dovlecei felii pe lungime,ii trecem prin faina si ii prajim pentr 4-5 minute. Rosiile le taiem felii. Fierbem foile pentru lasagna pentru un minut, punem si un praf de sare in apa, apoi le scurgem. Cascavalul il dam pe razatoare.

In tava punem hartie pentru copt dupa care aranjam un strat de foaie, un strat de dovlecel, cascaval si rosii, continuam pana se termina ingredientele. Deasupra punem cascaval, parmigiano, felii de rosii si maghiranul. Le lasam in cuptorul incins la 150° pentru 30 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit o tava de aluminiu de unica folosinta,este mult mai practica si foile de lasagna au incaput perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu dovlecei